stressad/ångest/panikkom nyss hem från konsum! har varit och köpt lite godis.
och ska nu lägga mig ner och se på tv/film.

Jag borde verkligen plugga istället..har typ omprov imorgon så måste plugga för kan verkligen ingenting. och + så måste jag in med en engelska bokrapport senast ikväll egentligen.. men jag klarar inte av det. får panik på riktigt. Har fallit in i stressen igen och har nu blivit sjuk,förkyld IGEN! får ångest över att jag inte gör det, men tro mig jag har försökt men de är alldeles för mycket och jag kan inte koppla av. Är så jävla stressad. fyfan är nästan spyfärdig..

vet inte vad jag ska göra :( försöker sätta mig ner och göra allt men är redan uppstressad och har ångest över att jag inte gjort det tidigare. Jag hatar det här! längtar verkligen tills jag kan andas igen. (dvs bli fri från allt skoljobb. men de blir jag inte förrän augusti efter sommarskolan)

Kom ihåg: Inge spam! :)
Postat av: victoria

Hej! har du lust att rösta på min kompis i en fototävling?

Felicia Stenberg, nummer 3, skulle varit jätte snällt!

alla som röstar på henne får en länking av henne när tävlingen är slut.

hon ligger under lite så hon behöver din röst!

länken till tävlingen finns här:

http://claranybergs.blogg.se/2011/june/alla-som-tavlar-om-en-header.html

kram

2011-06-13 @ 20:54:16
URL: http://victoriacarlssons.blogg.se/
Postat av: Marcus

Jag förstår precis hur du känner. Jag brukar få samma känsla av ångest och panik innan jag ska lämna in något. Det slutar med att jag blir helt handlingsförlamad och får typ inget alls gjort.Det som funkar för mig ibland är att göra något mindre jobbigt som jag har skjutit framför mig, typ städa bort något eller skriva ett mail till någon. När jag gjort det så känner jag mig lite duktig och då släpper handlingsförlamningen.

En annan sak som funkar ibland är att ta en promenad. Då blir man tröttare och då orkar man inte vara lika stressad.Hoppas det går bra för dig.

2011-06-13 @ 21:01:10
Postat av: Anonym

det är vetenskapligt bevisat att om man onanerar ska det kunna bota:stress, huvudvärk, migrän och många mer :O helt jävla sant :O

2011-06-13 @ 22:24:18

Kommentera inlägget här:

Ditt söta Namn:
Besöker du mig ofta? :)

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0